Compitus

Dorpsstraat 9

9591AR Onstwedde

tel. 06 50 824 815

Ane Vermaat

 

Ik ben Ane Vermaat, hbo-opgeleid maatschappelijk en psychosociaal werker en coach maar daarnaast ook opgeleid en ervaren meubelmaker.

Ik ben geboren in 1964 en heb dus de nodige levenservaring. Eerder heb ik gewerkt in de horeca en als meubelmaker, scheepstimmerman, interieurbouwer en ontwerper. In 2005 besloot ik het roer om te gooien en mijn oude vak, maatschappelijk werker, weer op te pakken en ben ik nog een studie psychosociaal werker/coach gaan doen. Daarna ben ik als coach/begeleider aan het werk gegaan.

Inmiddels ben ik sinds 2013 als coach en persoonlijk begeleider aan het werk. De meeste van mijn cliŽnten zijn jongens en mannen omdat zij vaak de voorkeur hebben voor een mannelijke begeleider. Overigens begeleid ik ook vrouwen. Het merendeel van mijn werk bestaat uit ambulante begeleiding (bij de mensen thuis) van mensen die om welke reden dan ook moeite hebben hun leven op de rails te krijgen en te houden. Dit kan zijn door ziekte, stoornissen, geestelijke of lichamelijke beperkingen, etc.